Nymålade naglar!

HAR vart hos Tilda och målat naglarna idag, sedan gick jag hem och tittade på ghostwisperer. Nu är min gudfar Tompa här och jag ska dricka te!

Dagens Fråga!

Vad skulle du aldrig ha på dig för kläder?

Snacka om att överreagera!

Du överreagerar verkligen! Ärligt talat, väx upp! Om du läser det här så vet du nog vem du är! Du är inte heller den första som gjort en sån. Du kunde iallafall gjort det på ett lite schysstare sätt, du behöver inte bli sur som om du vore en treåring typ!

VÄX UPP OCH JAG MENAR ALLVAR!

Eath hour!

hej hej!

KOm ihåg Earh Hour immorn mellan kl 20:30 och 21:30

SLÄCK LAMPORNA!!!


orka ha en rubrik..

Hej jag simmar inte idag pga mitt finger(oväntat va?), men det gör inte så mycket. ska städa lite tråååkigt men nödvändigt. Behöver dessa örhängen! NU!

Monki Skärholmen!

Hej alla fula läsare! Nää skoja bah, ni är ju fina!

Sitter och gör matteläxan som jag glömde igår :s lyssnar på Telephone med Lady GaGa och Beoncé
har köpt min efterlänktade cupcake klänning nu!!! den kostade 250 kr + en massa tid. Jag har liksom ringt alla monki-affärer i stockholm för att få tag på den. men nu är den min!! Puh!

Puuss på er!

Dagens citat!

"Don't eat yellow snow"

Nu har jag ätit middag

Vi åt tacos till middag idag! Gottgott!
sKiT!! Jag glömde matte läxan i skolan! Men det är ingen big deal igentligen, Alonso bryr sig inte! Nu går jag och gör min svenska läxa.

Ingen handboll för mig idag :(

Hej!! Har tråkigt... lyssnar på Lykke Li (tummeupp)och bloggar bara. pga mitt finger kan jag inte handbolla.'
Puss

Hemma hos Tilda!!

Hej sitter hemma hos Tilda med datorn i knät. Igår på handbollen fick jag en boll på fingret och idag var jag hos doktorn och röntgade det. Som tur var hade jag varken brutit fingret eller fått en spricka. Men det gör ändå jätteont när jag rör på det. Ajaj!


Puss på er och hoppas att ni mår bättre!!

Jag tog en "liten" paus bara! Sorry...

Förlåt att jag inte skrivit på så länge. jag var tvungen att ta en paus bara. Men nu är jag tibaka och jag ska försöka skriva 5 ggr i veckan... Hoppas att ni förlåter mig.
Idag  hade jag de sista matcherna i den här serien. nu blir det bara cupper och nästa termikns serie. vi vann mot årsta men förlora mot skuru. Dommaren var dålig, dumma dommare.
Hejdå!!

Alice i underlandet

Hej!!
Jag har typ just kommit hem från Alice i underlandet, den var jättebra tycker jag!!!
Men det var en kille som satt bakom mig som typ sa "det här var den Sämsta film jag någonsin sett!".
Jag håller inte med!



Hejdå!!




PSBra jobbat Tim Burton!

PS vart har kommentarerna tagit vägen?? jag fick senast en kommentar för 10 dagar sen!! 

Åre!

hallihallå i lingonskogen!
Iförrgår kom jag hem från fjällen. Det  var jättekul!!! jag älskar att åka skidor! Skulle också vilja pröva på snowboard nån gång. Immoron ska jag och Lisa se Alice i underlandet 3D! det ska bli kul!!! Igår köpte jag den sista boken i twilightserien. Det känns både bra och dåligt. Det bra är att jag får läsa den. det dåliga är att den kommer att ta slut och att det inte kommer fler. Jag stör mig sjuuuuuukt mycke på att jag läser snabbt, jag är redan på kapitel 19 och har ändå försökt hålla igen lite...  -.- snyft, boken tar slut






RSS 2.0